HIPPOCRATES

Hippocrates je profesionalni farmaceutski i medicinski hladnjak u koji se mogu pohraniti lijekovi, virusna cjepiva, kao i krv i druge ljudske tekućine. Sve se može pohraniti na temperaturama između 0°C i 15°C. Jedinice su opremljene sofisticiranim softverom za optimalne performanse i kontrolu s mogućnošću podešavanja granica temperature, pohranom podataka o temperaturi i alarmima. Hippocrates je razvijen u 3 veličine (Modeli 400, 250 i 100), svi dostupni u verzijama s punim vratima i staklenim vratima.

ULTRA

Ultra 540 predstavlja inovativno rješenje za hlađenje koje je dizajnirano za ekstremne temperature, od -40°C do -86°C, zadovoljavajući stroge zahtjeve laboratorija i medicinskih ustanova.

Opremljen sa značajkama poput sigurnosne bravice na vratima, podesivih nogu te različitih alarma za odstupanja temperature i integritet sustava, osigurava precizne i pouzdane uvjete pohrane. Korisničko sučelje sa ekranom osjetljivim na dodir omogućuje jednostavno upravljanje i praćenje, uz napredne značajke poput povijesti temperature i grafičkog prikaza za lakšu analizu podataka. Ultra 540 koristi ekološki prihvatljive rashladne tvari R290 i R170, što svjedoči o predanosti održivosti.

Ovaj vrhunski rashladni uređaj besprijekorno kombinira performanse, sigurnost i ekološki osviješten dizajn.

MOBIMED

Mobimed je napredni, pijenosni farmaceutski hladnjak, prilagodljiv globalnim naponima izmjenične struje i 12V DC naponu, osiguravajući pouzdanu hlađenje u pokretu diljem svijeta.

Sadrži kompresorski rashladni krug s dinamičkom distribucijom zraka, održavajući preciznu kontrolu temperature za integritet farmaceutskih proizvoda. Visoki/niski alarmi temperature te opcionalni senzor vrata s alarmom i LED svjetlo, pojačavaju sigurnost i olakšavaju pristup lijekovima.

Prijenosan, ali robustan, ovaj hladnjak postavlja standarde za prijevoz i pohranu farmaceutskih proizvoda, nudeći neusporedivu pouzdanost i sigurnost profesionalcima u pokretu.

WASTE COOLER

Waste Cooler je uređaj za hlađenje otpada, dizajniran kako bi spriječio neugodne mirise i pojednostavio proces upravljanja otpadom.

Opremljen praktičnom rampom s magnetskim držačem koji olakšava ubacivanje kante u rashladnu komoru (bilo je hladnjak). Poklopac s plinskim amortizerom osigurava lako ubacivanje otpada u kantu.

Rashladna jedinica se montira s desne strane te hlađenjem usporava razgradnju otpada i smanjuje neugodne mirise koji se pritom oslobađaju.

Waste Cooler je nezamjenjiv alat za komercijalne i industrijske okoline koje žele učinkovito i higijensko hlađenje otpada.

Proizvodi