HIPPOCRATES

Hippocrates je profesionalni farmaceutski i medicinski hladnjak u koji se mogu pohraniti lijekovi, virusna cjepiva, kao i krv i druge ljudske tekućine. Sve se može pohraniti na temperaturama između 0°C i 15°C. Jedinice su opremljene sofisticiranim softverom za optimalne performanse i kontrolu s mogućnošću podešavanja granica temperature, pohranom podataka o temperaturi i alarmima. Hippocrates je razvijen u 3 veličine (Modeli 400, 250 i 100), svi dostupni u verzijama s punim vratima i staklenim vratima.

WASTE COOLER

Waste Cooler je uređaj za hlađenje otpada, dizajniran kako bi spriječio neugodne mirise i pojednostavio proces upravljanja otpadom.

Opremljen praktičnom rampom s magnetskim držačem koji olakšava ubacivanje kante u rashladnu komoru (bilo je hladnjak). Poklopac s plinskim amortizerom osigurava lako ubacivanje otpada u kantu.

Rashladna jedinica se montira s desne strane te hlađenjem usporava razgradnju otpada i smanjuje neugodne mirise koji se pritom oslobađaju.

Waste Cooler je nezamjenjiv alat za komercijalne i industrijske okoline koje žele učinkovito i higijensko hlađenje otpada.

Proizvodi