QUEEN

Familija proizvoda Queen nudi širok izbor modela koji su dostupni u različitim verzijama. Na raspolaganju su samostojeći uređaji s inox stropom ili ugradbeni uređaji koji se ugrađuju ispod šanka u restoranima, barovima ili drugim ugostiteljskim objektima. Osim toga, Queen familija uređaja je dostupna s kotačima ili nogicama, što ih čini vrlo praktičnima i primjenjivima u različite svrhe.

Modeli Queen familije proizvoda uključuju modele 200, 300 i 500, koji su svi opremljeni dinamičkom cirkulacijom zraka i digitalno podesivim termostatom, što osigurava preciznu temperaturu i brzo hlađenje vaših proizvoda. Svi modeli koriste kazetnu rashladnu jedinicu koja je kompatibilna i izmjenjiva između svih modela ove familije proizvoda, što olakšava održavanje i servis uređaja.

Odaberite model koji odgovara vašim potrebama i uživajte u kvalitetnom i pouzdanom uređaju koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za hlađenjem vaših omiljenih pića.

MASTER

Master je proizvod za prethodno hlađenje i skladištenje vaših proizvoda.

Debljina izolacijskih panela je 50 mm (70 mm za najveći model), a nudi vam opciju odabira između okomito i vodoravno postavljene rashladne jedinice, kao i između staklenih i punih vrata.

U ponudi su modeli za 6, 8, 12, 16, i 20 bačvi (50L DIN) s kojima pokrivamo sve vaše potrebe i zahtjeve. Odaberite model koji odgovara vašim potrebama i osigurajte si učinkovito rješenje za hlađenje i skladištenje vaših proizvoda!

KCC

KCC je proizvod za prethodno hlađenje i skladištenje vaših proizvoda.

Debljina izolacijskih panela je 50 mm , a nudi vam opciju odabira između okomito i vodoravno postavljene rashladne jedinice.

U ponudi su modeli za 4, 6, 8, i 10 bačvi (50L DIN) s kojima pokrivamo sve vaše potrebe i zahtjeve. Odaberite model koji odgovara vašim potrebama i osigurajte si učinkovito rješenje za hlađenje i skladištenje vaših proizvoda!

KING

Familija uređaja King pruža visokokvalitetna rashladna rješenja.

King 100 kombinira efikasnost i prilagodljivost nudeći šiok izbor vrata, mogućnost ugradnje plica ili hlađenja kegova. Može se ugraditi ispod šanka ili se može na njega montirati dodatan strop.

King 225 je mobilni uređaj na kotačima s opcijom vrata sa ili bez ručke. Osim standardnog hlađenja, nudi suhi blok za posluživanje svježeg piva prije nego se keg u potpunosti ohladi.

Idealno je rješenje za razne evente.

BIB

BIB hladnjak je nadpultni uređaj namijenjen hlađenju i istakanju pića iz Bag in box ambalaže.

Hladnjak ima integrirane cijevi i slavine za istakanje pića, ovisno o modelu, 2 ili 3 slavine.

Digitalni termostat će se pobrinuti za preciznu regulaciju temperature te automatsko odleđivanje hladnjaka.

Uređaj je dostupan u crnoj boji ili boji imitacije drva s policama od nehrđajućeg čelika. S BIB hladnjakom, uvijek ćete imati osvježenje pri ruci.

WASTE COOLER

Waste Cooler je uređaj za hlađenje otpada, dizajniran kako bi spriječio neugodne mirise i pojednostavio proces upravljanja otpadom.

Opremljen praktičnom rampom s magnetskim držačem koji olakšava ubacivanje kante u rashladnu komoru (bilo je hladnjak). Poklopac s plinskim amortizerom osigurava lako ubacivanje otpada u kantu.

Rashladna jedinica se montira s desne strane te hlađenjem usporava razgradnju otpada i smanjuje neugodne mirise koji se pritom oslobađaju.

Waste Cooler je nezamjenjiv alat za komercijalne i industrijske okoline koje žele učinkovito i higijensko hlađenje otpada.

Proizvodi