oprema-intercom-uvjeti-koristenja

Bloom Technologies d.o.o. je nosilac svih prava na web stranici www.bloom.eu, odnosno na svim objavljenim sadržajima: slike, tekstovi, skice, nacrti, fotografije, audio/video i dr.

Licence

Bez pismene dozvole poduzeća Bloom Technologies d.o.o.. zabranjeno je kopiranje, prepisivanje, stvaranje izvedenih djela iz sadržaja web-a, prodavati bilo kakve informacije, te objavljivati sadržaja stranice u komercijalne svrhe. Bloom Technologies d.o.o. dozvoljava pregled i ispis pojedinih stranica za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pri čemu se moraju sačuvati sva autorska i druga prava. Vaša upotreba ove stranice predstavlja vaš pristanak i prihvaćanje bez izmjena ovdje navedenih obavijesti i uvjeta. Kao uvjet korištenja ove stranice izjavljujete i jamčite poduzeću Bloom Technologies d.o.o. da nećete koristiti ovu web stranicu u bilo koju svrhu koja je nezakonita, nemoralna ili zabranjena ovim uvjetima.

Zaštićeni/robni znakovi

Zaštitni znakovi, logotipovi koji se koriste na ovom web-u, neregistrirani su i registrirani zaštitni znakovi Bloom Technologies d.o.o. te korištenje bilo kakve licence ili prava na upotrebu bilo kojeg zaštitnog znaka prikazanog na web mjestu, bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika zaštitnog znaka ne smiju se upotrebljavati.

Ostali nazivi proizvoda i tvrtki spomenuti na ovoj web stranici mogu biti zaštitni znakovi njihovih vlasnika.

Ove web stranice sadržavaju i linkove na druge Internet stranice i Bloom Technologies d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje koji su dostupni preko tih linkova.

Održavanje web stranica

Bloom Technologies d.o.o. će se truditi redovno ažurirati ove internetske stranice, a sve kako bi podaci objavljeni bili ažurni, međutim ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu ispravnost i ažurnost. Svi korisnici koriste sadržaj objavljen na ovim internetskim stranicama na vlastitu odgovornost. Bloom Technologies d.o.o. pridržava pravo promijene sadržaja ovih internetskih stranica bilo kada, na bilo kakav način, bez obzira na razlog i to bez prethodne najave.