oprema-intercom-kontakt

Tvrtka Bloom Technologies d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju rashladnih ormara za profesionalnu namjenu, šankova te dijelova za šankove.

Smješteni smo sa svim svojim zemljištem i objektima u Slobodnoj zoni Varaždin koja se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Republike Hrvatske, udaljena 5 km istočno od Varaždina i 80 km od Zagreba, te smo odlično povezani s autoputem Goričan – Varaždin - Zagreb - Rijeka.

Bloom Technologies d.o.o. je osnovana je 2003. godine kao tvrtka-kćerka Oprema-Uređaji d.d. (sada Oprema d.d.) od koje je i preuzela dio proizvodnog programa. Nakon toga tvrtka nastavlja sa razvojem novih uređaja i tržišta za ugostiteljstvo. Obzirom da je ugostiteljstvo vrlo uska grana, a stečena znanja postaju sve veća tvrtka se orijentira i prema drugim granama industrije kao što su medicina, hrana, farmaceutika, kozmetika. Sa ciljem rasta i razvoja, a obzirom na činjenicu da se tvrtka pojavljuje u novim branšama, tvrtka koristi europske fondove kako bi povećala konkurentnost na novim, a i na postojećim tržištima.

Riječ direktora

oprema-intercom-tomislav-cvetko

Tomislav Cvetko
dipl.ing.
Direktor

Poštovani posjetitelji, dobrodošli na web stranicu firme Bloom Technologies d.o.o..

Sadržaj pripremljen na ovoj stranici služi kako bi vam pribižili našu tvrtku, pokazali što radimo i koji su nam planovi za budućnost.

Od 2003. kada je osnovana tvrtka bavimo se proizvodnjom ugostiteljske opreme. Kroz godine tvrtka je doživljavala različite uspone i padove uzrokovane krizama i promjenama u organizacijskoj strukturi. Bez obzira na veličinu izazova tvrtka je u kontinuiranom rastu, željna novih pobjeda, novih proizvoda i novih tržišta.

Sinergija dugogodišnjeg iskustva i znanja s primjenom inovativnih rješenja u tvrtci kao i korištenje resursa matične tvrtke Oprema d.d., profesionalni pristup te fleksibilnost i prilagodba potrebama naših kupaca omogućila nam je da izrastemo u snažnu i suvremenu organizaciju, spremnu na nove izazove i daljnji napredak. Daljnja modernizacija poduzeća, razvoj novih proizvoda i tržišta razvijati će se sa naglaskom na zelenu i ekološki prihvatljivu strategiju.

Svjesni da je najveća vrijednost naše tvrtke upravo čovjek, zahvaljujemo svojim zaposlenicima, kao i poslovnim partnerima, suradnicima i svima koji su bili uz nas tokom našeg postojanja.

Zahvaljujemo vam na posjeti i radujemo se što smo vaš izbor.

oprema-intercom-o-nama-misija

Misija

Sva naša nastojanja bit će usmjerena na zadovoljavanje želja tržišta u pogledu razvoja i proizvodnje.

oprema-intercom-o-nama-vizija

Vizija

Naš je cilj izrasti u vodećeg europskog proizvođača rashladnih ormara profesionalne namjene te ugostiteljskih šankova.

oprema-intercom-o-nama-strategija

Strategija

Ostvarenje naših ciljeva, bazirano na uskoj suradnji s korisnicima naših proizvoda koji generiraju upravo proizvode koji su u eksploataciji trajni i optimalni.

Posebni naglasak je na istraživanju tržišta te razvoju novih proizvoda. Intenzivno surađujemo na razvoju novih komponenata sa našim dobavljačima i pratimo posljednje trendove u rashladnoj tehnici.

Visoka motiviranost i fleksibilnost djelatnika u prihvaćanju i ostvarenju želje naših korisnika stvara partnerski odnos i visoki stupanj međusobnog povjerenja.