oprema-intercom-o-nama-drustvena-odgovornost

Ponosimo se činjenicom da smo prisutni u zajednici kao što je Varaždinska županija. Raduje nas svakodnevna predanost i uloženi trud naših zaposlenika. Osjećamo se odgovornima te iskazujemo svoju zahvalnost, ne samo plaćama i ostalim beneficijama, nego i doprinosom prema društvu koje nas okružuje.

Vjerujemo da poduzeće treba podržavati različite dijelove mikro i makro okruženja, bilo kroz sport, edukaciju, kulturu ili nešto slično. Radeći na tome, podržavamo i pridonosimo rastu kvalitete života, kreirajući bolji život te radne uvjete za ljude oko nas.

Polja oglašavanja

Odlučili smo svoj fokus razvoja podijeliti na dva kriterija te usmjeriti ga na nekoliko područja. Kriteriji podjele su:
a) ono što mi vjerujemo da je bitno i
b) ono što lokalna zajednica smatra bitnim

1. Obrazovanje
2. Kultura
3. Sport

Kategorički opis

1. Obrazovanje
Okosnica svake razvijene zajednice jest obrazovanje. Podupiremo dobro, široko, ali i specijalizirano cjeloživotno obrazovanje.

2. Kultura
Kultura nas potiče da rastemo kao ljudi. Širi naše horizonte te stimulira našu kreativnost. Zajedno sa obrazovanjem čini savršenu kombinaciju za osobni i poslovni rast.

3. Sport
Ključ zdravog života jest sport. Snažno podržavamo rekreacijski sport jer vjerujemo da bi svaka osoba trebala biti aktivna, bez obzira na spol, dob ili status.