oprema-intercom-uvjeti-prodaje

Naručivanje

Informacija o proizvodu
Za proizvod koji vas interesira je potrebno poslati upit na mail: info@bloom.eu
Sve informacije, tehnički podaci, cijene proizvoda navedeni u katalozima, lecima, web stranicama te ostalom marketinškom materijalu smatraju se približnim i nisu obavezujući za prodavatelja.
Prodavatelj zadržava pravo mijenjanja proizvoda bez prethodne najave, kao rezultat tehničkih poboljšanja i ažuriranja.

Upit, ponuda, narudžba
Nakon poslanog upita na odjel prodaje, u najskorijem roku će vam se povratno javiti referent koji je zaprimio vaš upit sa ponudom za traženu robu.

Rokovi isporuke, cijene, plaćanja
Referent prodaje koji će vam se javiti nakon vašeg upita te vam javiti raspoloživost proizvoda na skladištu, njegovu cijenu, uvjete plaćanja, te mogućnost isporuke.

Dostava

Hrvatska
Dostava na području Hrvatske se vrši svakog dana i moguća je unutar 48-72 sata (radni dan) nakon što je roba spremna za isporuku. Narudžbe poslane prije 12:00 sati biti će pripremljene i poslane sljedeći radni dan ukoliko je roba spremna za isporuku. Dostava će biti naplaćena kao dodatna stavka u računu ukoliko se ne dogovori drugačije.

Europska unija, ostalo
Narudžbe sa dostavom izvan područja Hrvatske se obrađuju nakon zaprimanja te ćete za iste povratno dobiti mail o terminu isporuke.

Transportni troškovi
Transportni troškovi će biti navedeni na ponudi izrađenoj prema vašem upitu.

Preuzimanje robe u Bloom Technologies d.o.o.
U slučaju preuzimanja robe u Bloom Technologies d.o.o. nema troškova dostave. Roba se može preuzeti nakon uplate po poslanoj ponudi. Preuzimanje robe u Bloom Technologies d.o.o. moguće je radnim danom od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati. Ako se radi o kupcu koji je u zemlji za koju se treba vršiti izvozno carinjenje, ono se organizira prema ponudi.

Garancija

Bloom Technologies d.o.o. jamči (garantira) da proizvodi neće imati nedostataka u materijalu ili izradi te normalnom uporabom.

Ako nije drugačije naznačeno, jamstvo za proizvode (aparate) traje 2 godine od datuma fakture, a za ostale komponente (rezervni dijelovi i slično) jamstvo je 1 godinu od datuma fakture.

Jamstvo ne pokriva predmete koji se normalno troše u eksploataciji (brtve, o-ring, crijeva i sl.).

Povrat robe / reklamacije / popravak robe

Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni kupnjom, kontaktirajte nas.

Za svako vraćanje robe potrebno je odobrenje.

U slučaju povrata, roba (proizvod) mora biti nekorišten u izvornom stanju, uključujući originalno pakiranje, dokumentaciju, priručnike te dodatke.

Kod reklamiranja proizvoda Bloom Technologies d.o.o. nije odgovorna u slučaju nemarnog i nestručnog korištenja proizvoda, neovlaštenog servisiranja i održavanja, te šteti nastaloj transportom.

Svaki uređaj ima vlastiti identifikacijski broj koji se nalazi na naljepnici / pločici "Tehnički podaci" te kao takav služi za identifikaciju proizvoda, a vezano za garanciju, reklamacije, popravak.

Nakon detekcije reklamacije dobivate povratnu informaciju o mogućem popravku ili zamjenu reklamirane robe.